Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Felix DF

Följ

Felix DF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Felix DF
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Felix DF
Adress c/o Dan Karlsson, Smörgatan 104
Postadress 41276 Göteborg
E-post styr@felixdf.net
Orgnr 857203-7821
Kontonr 62674-7

Om Felix DF

Välkommen till Felix Dykförening

Felix Dykförening (Felix DF) spelar Undervattensrugby(UV-Rugby). Klubben har idag aktiva medlemmar från 12 till dryga 50 år, som spelar herr-, dam-, och juniortävlingar i UV-Rugby. Träningarna bedrivs från nybörjar- upp till landslagsnivå. Gilla gärna vår sida på Facebook och följ oss på instagram som @felixdf.uwr.

Vad är UV-Rugby?
UV-Rugby är en lagsport som utövas under ytan i 3,5-5 m djupa bassänger. Spelarna är utrustade med blå resp. vita mössor och badbyxor/baddräkt samt simfenor, cyklop och snorkel. Man spelar med en boll som sjunker, mål görs i en på botten placerad målkorg. Mer om sporten kan du läsa här.

Hur börjar jag spela UV-Rugby?
Om du är en person som gillar bollsporter och vatten, och dessutom gärna provar en sport som inte alla andra utövar, då kan UV-Rugby vara något för dig! Felix DF bedriver verksamhet för dig från 12 år och uppåt.
Mer om hur du börjar spela kan du läsa här.

Några artiklar i media om Felix.
Reportage om Felix Phoenix på Amager Cup
De håller laganda på botten en artikel av fem som handlade om udda sporter i Göteborg.
Inget för den fege intervju med fem Felixspelare från juniorlandslaget efter Junior EM i Finland 2012 när Sverige tog Silver.


Felix cup
For more info about the cup look here.